Asiakastyöt

 

Kaikki kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Oman pihan rinteeseen muurit

Jyrkässä rinteessa on ollut vuosien varrella erilaisia ratkaisuja. Ensin siinä oli koko rinne Vuorenkilpeä, tämä peitti melko hyvin. Mutta rikkaruohojen poisto oli melko hankalaa. Tämän jälkeen istutimme rinteeseen Vuorimäntyä.  Ne kasvoivat ylisuuriksi ja valtasivat pitkälti ympäristöstään tilaa, joten jouduimme poistamaan ne. Muurit on nyt toteutettu Betonilaatta Oy:n Beto-Vallimuuri kivillä ja yläpihan terassi Lakan Betoni Oy:n Roomalaiset kivillä.

Näyttävä omakotitalon piha-alue Nummelassa

Rinnetontti haluttiin lähes kokonaan kivetykselle, myös takapiha. Sisääntuloaula on Lakan mustavalkoista loimukiveä. Muualla käytettiin erinäisiä kivivalikoimia, värimaailmana mustaa, valkoista ja harmaata.

Koulun piha Karkkilassa

Tämä oli vaativa muutostyö. Pihalle haluttiin Amfiteatteri-vaikutelma. Se toteutettiin yhdistelemällä kartanokiviä, laattoja, seulanpäänkiviä ja isoja koristekiviä.

 

Julkinen kohde maaseudulla

Näyttävyyttä tuovat muurit, rajatut käytävät ja kuviokorostukset. Kohde on toteutettu Lakan harmaalla mukulakivellä ja lohkomuurikivellä.

 

Pihakohde Vihdissä

Tässä kohteessa asiakas halusi takapihalleen uuden ilmeen nurmikon ja soran tilalle. Terassialue päällystettiin Betonilaatan punamustalla Classic-kivisarjalla. Päällykseen toteutettiin kaunis neliökuvio tuomaan lisäilmettä tasaiselle pinnalle.

Nyt tämä terassialue on läpi vuoden tehokkaassa käytössä, koska sisään ei kulkeudu soraa ja hiekkaa.

 

Uusi omakotitalo Lopella

Tämä toteutettiin Lakan punamustalla Roomalaiskivellä. Saatiin käyttöpiha molemmille puolille taloa, sekä käytävä varastolle.

 

Vanhan kartanon pihan kunnostus

Käytävät kunnostettiin Lakan mustalla ja harmaalla kartanokivellä. Kivetys reunattiin nurmikon reunakivellä.

 

Vanhempi omakotitalo Nummelassa

Saatiin ryhtiä ja tyylikkyyttä rajaamalla nurmialueet kivetyksellä. Istutusaltaat on Lakan antiikki muurikivillä tehdyt. Vedenohjauksessa on käytetty kourulaattaa.

 

Kaltevan pihan kunnostus

Kivetyksellä saatiin hiekkapiha siistiksi ja estettiin hiekan valuminen. Samalla sadevesien ohjaus parani. Toteutettiin Lakan harmaalla antiikkikivellä ja saumaus kellertävällä saumaushiekalla.

 

Uudehko omakotitalo maaseudulla

Hiekkapihat kivetettiin asiakkaan valitsemalla Lakan punaisella mukulakivellä.

 

Haastava kohde Helsingin Käpylässä

Sekoitus muurikiveä, graniittia, graniittinupua ja punamustaa antiikki pihakiveä.

 

Yhteystiedot

Nielsenin Piha ja Puutarha tmi

Haimoonraitti 137
03400 VIHTI

Puhelin

0405532565 Johnny Nielsen
0400599788 Sirpa Nielsen (sihteeri)

Lähetä viesti